CoreBiz Solutions

CoreBiz Solutions tillsammans med Patentstyret och Bryn Aarflot A/S håller seminarium i Oslo .dotbrand och New GTLD – Digital Optimering

https://www.patentstyret.no/no/Kurs/Temakurs/Digital-synlighet/

Hvilke toppdomener du velger å registrere bedriftens foretaksnavn og varemerker under har betydning for dine treff hos søkemotorer som for eksempel Google®. Dette halvdagskurset handler om bedriftens digitale synlighet og sikring av verdiene knyttet til bedriftens varemerker og domenenavn.

Hver dag er nesten 90% av Norges befolkning på internett, og i gjennomsnitt bruker vi 127 minutter på å surfe. Aldersgruppen 16-24 er en sterk kjøpegruppe og bruker mest tid, hele 3,5 time (2015 tall fra SSB).

Bedriftens nettsider er en svært viktig markedsføringskanal for både nye og eksisterende kunder, men med over en milliard nettsider (tall fra Internet live stats) blir det kamp om den digitale oppmerksomheten. Det er derfor viktig å velge en nettadresse som kommer høyest mulig opp hos søkemotorer som for eksempel Google®.

Sentrale tema:

  • hvordan valg av toppdomener påvirker bedriftens synlighet på internett
  • hvordan du kan kontrollere og overvåke dine rettigheter på nett
  • forholdet mellom domenenavn og varemerke
  • hva du gjør hvis andre registrerer varemerket ditt som sitt domenenavn

Etter kurset vet du:

  • hva du bør tenke på når du registrerer domenenavn
  • hvordan Google-søk reagerer på nye toppdomener
  • hvordan du best kan håndheve dine rettigheter

I samarbeid med Bryn Aarflot og CoreBiz Solutions arrangerer Patentstyret dette halvdagskurset om synlighet på nett, knyttet til varemerker, domenenavn og toppdomener.

  • Foredragsholder Jimmy Olsson er digital brand adviser fra det svenske foretaket CoreBiz Solutions. Han har unik erfaring med å veilede kunder innen digital synlighet.
  • Foredragsholderne Mikkel Lassen Ellingsen og Cecilie Berglund fra Bryn Aarflot, veileder om hvordan du unngår konflikter med andres varemerker og domenenavn, og hva du kan gjøre hvis du havner i konflikt.

Benytt denne anledningen til å lære mer om hva som skal til for å få mest mulig ut av bedriftens digitale synlighet.

For hvem:

Dette halvdagskurset er for deg som ønsker kunnskap om hvilke forretningsmessige muligheter og begrensninger som er knyttet til varemerker, domenenavn og toppdomener. Kurset passer for deg som jobber med markedsføring og kommunikasjon eller er forretningsrådgiver.