CoreBiz Solutions

Varumärkesskydd & Övervakning

Vem använder era varumärken online?

CoreBiz Solutions har specialiserat sig på övervakning av domännamn, köp- och säljsajter, nätauktioner, sociala medier, varumärken, mobilappar samt digitalt nätfiske. Ett företags varumärken är oftast ett företags viktigaste tillgångar.


Varumärkesskydd – Övervaka intrång!

Domännamn har vunnit mark betydligt under de senaste åren. Idag är de en del av ett företag och dess offentliga framträdande. Därför är det av stor vikt för företag att skydda sina varumärken och varumärken som domännamn. Obehörig registrering av Internetadresser kan leda till en enorm skada för ett företags image och ekonomiska förluster.

Förfalskning av varumärken är förbjudna enligt lag i så gott som alla länder i allmänhet, även inom EU. År 2006 beslagtog EU:s tull totalt 250 miljoner piratkopierade artiklar. Verksamheten uppskattas generera världshandeln förluster på minst 250 miljarder US-dollar årligen, möjligen upp till 600 miljarder dollar årligen om produkter som aldrig lämnar ursprungslandet räknas in.

CoreBiz Solutions erbjuder dig en bekväm bevakningstjänst som ger dig en enkel och snabb överblick över registrerade domännamn relaterade till ditt varumärke och varumärkesnamn. Detta gör att du kan skapa en professionell strategi för att skydda dina domäner, varumärken och få kontroll över vilka som använder just era varumärken online.


Domännamnsövervakning


Auktionsövervakning/Näthandel

Verktyget meddelar dig när dina produkter säljs på E-Bay, Alibaba.com, Taobao och Amazonplatser runt om i världen. Ytterligare plattformar kan läggas till.
 Rättsliga åtgärder kan hanteras av juridisk partner till CoreBiz Solutions.


Social Media Monitorering

Övervakar sociala medier för förekomster av ditt varumärke som användarnamn, användar-ID eller i beskrivningen. Veckovis övervakning av Facebook, Twitter, Linkedin samt Pinterest.

Vi identifierar användarnamn, profil info, gruppdiskussioner eller missbruk av era varumärken online.


Varumärkesövervakning och varumärkesskydd

Ger er meddelanden om nyligen publicerade/registrerade varumärken globalt.  Identiska och förvirrande liknande varumärken i valfritt antal internationella klasser för en fast avgift. Fonetiska ekvivalenter, översättningar och transkriberats märken ingår.

Skräddarsydd täckning för att uppfylla dina behov, levereras elektroniskt.


APP-övervakning

Appar har blivit alltmer viktigt för hur information utbyts i en mobil värld. Med tanke på att det finns över 1,8 miljarder smarta telefoner i världen och att nästan 1,3 miljoner Android-enheter aktiveras varje dag, är det uppenbart varför övervakning av appar har blivit en viktig del av varje IP-skyddsprogram.

Våra tjänster